Aanvraag reservering

U kunt altijd reserveren via 0402319950, of WhatsAppen naar nummer 06-86891221. Maar u kunt ook online reserveren via onderstaand reserveringsformulier. Uw reservering is pas definitief wanneer u van ons een bevestiging ontvangt, via whatsapp of mail.

Uw naam*

E-mailadres*

Telefoonnummer*

Reserveren op (datum)*:

Reserveren om (tijd) *:

Arrangement (optioneel)

Extra (optioneel) Romantisch pakketVersiering verjaardagCampagneVers fruitMaaltijdsaladeCadeaubon

Vraag of opmerking

Met deze reservering vertrouwt u persoonsgegevens toe aan Wellness Pur Sang. Uw gegevens worden versleuteld verstuurd en worden volgens onze privacyverklaring bewaard en gebruikt. U moet akkoord geven om de gegevens te versturen.

Voor het boeken van de privésauna faciliteiten vragen wij u € 60,– aan te betalen als bevestiging van uw komst. Wanneer er telefonisch wordt gereserveerd dient de aanbetaling maximaal 24 uur na de reservering voldaan te zijn. Indien u reserveert met opgaaf van een mobiel nummer, krijgt u een WhatsApp met daarin een betalingslink (Tikkie).
U kunt dit bedrag ook storten op IBAN-nummer NL68INGB0007675958 t.n.v. Wellness Pur Sang Bij het onderwerp van de boeking verzoeken wij u uw naam, telefoonnummer , reserveringsdatum en reserveringstijd te vermelden.

Iedere vorm van reservering impliceert automatisch en van rechtswege dat u zich akkoord verklaart met de toepassing van de algemene voorwaarden.